Συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία Σάββατο 2/12/2023

Η ΠΟΑμεΑΒΑ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και ενόψει της 3ης Δεκέμβρη Εθνικής και Παγκόσμιας ημέρας ΑμεΑ, προγραμματίζει την οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με τα τμήματα αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων Λέσβου, Χίου και Σάμου, την εβδομάδα από 1/12/2023- 8/12/2023.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια από την ΠΟΑμεΑΒΑ και τα Α/θμια Σωματεία Σωματεία μέλη της και στα νησιά της Π.Β.Α στα νοσοκομεία των οποίων λειτουργούν μονάδες αιμοδοσίας και πάντα σε συνεργασία με τους κατά τόπους κοινωνικούς, πολιτιστικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, ανταποκρινόμενοι στη ανάγκη για επάρκεια αίματος, πολύτιμο αγαθό για τη διατήρηση της ζωής κάθε ανθρώπου.

Η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία 2023 της ΠΟΑμεΑΒΑ, στην Χίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο ΟΜΗΡΕΙΟ Π.Κ.Δ. Χίου και ώρα από 9.00π.μ έως τις 1.30μ.μ και σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας που μπορούν να δώσουν αίμα, να προσέλθουν και να προσφέρουν λίγο χρόνο από τον χρόνο τους, στους χιλιάδες συνανθρώπους μας, που η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από αυτό. Οι Εθελοντές αιμοδότες μπορούν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας ( 1-8/12-2023) να προσέρχονται στο Νοσοκομεία και να προσφέρουν αίμα, αν η 2α Δεκεμβρίου δεν τους εξυπηρετεί.

Επισημαίνεται ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, που ισχύουν σήμερα ή που τυχόν θα ληφθούν μέχρι την ημερομηνία της αιμοδοσίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου καλεί τα μέλη του στην ενεργή συμμετοχή τους στην αιμοδοσία το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο ΟΜΗΡΕΙΟ Π.Κ.Δ. Χίου και ώρα από 9.00π.μ έως τις 1.30μ.μ

Αφήστε μια απάντηση