ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “Επικοινωνία, Πώληση και Εξυπηρέτηση Πελατών για Καταστήματα Λιανικής”

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “Επικοινωνία, Πώληση και Εξυπηρέτηση Πελατών για Καταστήματα Λιανικής

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Χίου (Φ. Αργέντη 8, 1ος όροφος)
Ώρες : 15:00 έως 21:00

ΣΤΟΧΟΣ & ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στo πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Πλάνου 2019 για το Προσωπικό και τα Στελέχη των Μελών-Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Χίου, η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χίου, διοργανώνει στη Χίο στις 3 Ιουνίου 2019 το σεμινάριο “Επικοινωνία, Πώληση και Εξυπηρέτηση Πελατών για Καταστήματα Λιανικής”.

Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι η αποτελεσματική αξιοποίηση των επισκεπτών / πελατών, παρέχοντας ουσιαστική εξυπηρέτηση και προϊόντα.

Συνοπτικό Πρόγραμμα σεμιναρίου:

  • Τι κάνω όταν μπαίνει ο πελάτης στο μαγαζί
  • Ψυχολόγηση πελάτη
  • Προσαρμογή στον τύπο του πελάτη
  • Διαχείριση αντίρρησης τιμής (“είναι ακριβό”, “θα μου κάνετε καλύτερη τιμη?”)
  • Πρόσθετη και συμπληρωματική πώληση (cross selling & upselling)
  • Αντιμετώπιση παραπόνων

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δημήτρης Σεραφειμίδης

Ο κ. Δημήτρης Σεραφειμίδης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας – Deree College. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (ΜΒΑ) στο ίδιο αντικείμενο, από το William E. Simon Graduate School of Business Administration του Πανεπιστημίου του Rochester της Νέας Υόρκης (top-20 business school), με υποτροφία διδάκτρων.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από τους κλάδους του Αυτοκινήτου και της Πληροφορικής. Εργάστηκε σε θέσεις πωλήσεων και marketing, διευθυντικές και μη. Από το 1995 εργάζεται ως σύμβουλος οργάνωσης επιχειρήσεων και εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων για θέματα γύρω από το management, το marketing και τις πωλήσεις. Είναι μόνιμος συνεργάτης της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων) από το 1992.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Χίου, τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν. Για μέλη τα οποία δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 40 ευρώ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την αποτελεσματική διεξαγωγή του σεμιναρίου θα τηρηθεί γκρουπ με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 30 άτομα, η δημιουργία του οποίου θα ολοκληρωθεί βάσει σειράς προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω αποστολής email στη διεύθυνση: f.vasilikou@chioschamber.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Φανή Βασιλικού.

Τηλ: 2271044524

Αφήστε μια απάντηση